• בלנד שמנים אתריים רגיעה

    בלנד של שמנים אתריים לתחושה רגועה ונעימה. שילוב של רעננות פרחונית עם מתיקות של פירות הדר ונגיעות של עץ וצמחים. בלנד רגיעה יעניק תחושה של הרמוניה, ישרה עליכם ועל הסובבים אתכם אווירה טובה וימתן תחושות של לחץ ומתח.

    רכיבים: שמנים אתריים טבעיים וטהורים של לבנדר, קלמנטינה, תפוז, ארז, פטשולי, לימון

    להמשך קריאה 39.0105.0
  • נירוונה

    תערובת שמנים אתריים להרגשה טובה ומאוזנת. שילוב של רעננות לימונית עם מתיקות פרחונית ונגיעות של שרף.
    בלנד נירוונה יעודד זרימה פיזית ונפשית, יטהר את הרגש וימתן לחצים, פחדים ומחשבות הרסניות. בלנד נפלא למדיטציה והשרייה של שלווה והרגשת שלמות.
    רכיבים: שמנים אתריים טבעיים וטהורים של לבנדר, לימון, למונגראס, לבונה, פלמרוזה, ילנג ילנג

    להמשך קריאה 49.0
  • שמן אתרי אורן

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן אורן שמן שמעניק זקיפות, התבוננות מעלה, מחזק את הדימוי העצמי ואת היכולת לצמוח ולהגשים. שמן מצויין לחיזוק המערכת החיסונית מומלץ לשימוש עם ילדים. כשישנה הרגשה שאנחנו עומדים להיות חולים מומלץ לשים כמה טיפות אורן באמבטיה חמה ולבלות בה.

    שם בוטני: Pinus sylvestris
    ארץ מוצא: Europe
    שיטת הפקה: Steam distilled
    ריח: יער מחטני ומרענן
    מומלץ לשלב: ברגמוט, לבנדר, לימון, ארז, רוזמרין, לבונה

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, מכייח, אנטי ויראלי, פותח נשימה, מחזק מערכת עצבים.

    מתאים לטיפול: תשישות, שפעת והצטננות, חולשה עצבית, ברונכיט, סינוסיטיס, דלקות פרקים, חוסר ריכוז.
    עור: אקנה פותח את הנקבוביות מומלץ באדים

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אדים, אמבטיה וקומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 42.0110.0
  • שמן אתרי איקליפטוס גלובולוס

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן ממריץ, מחזק ומרענן. לאקליפטוס שימושים רבים ומגוונים
    *שמן ראשון לטיפול באסתמה מכל סוג אסתמה של העור או אסתמה נשימתית.
    *שמן נפלא לטיפול במערכת השלד לכן מומלץ להוסיפו לשמן עיסוי לשרירים תפוסים
    *שמן נהדר שמעניק כוח למערכת העצבים איקליפטוס מעורר ומשפר את התפקוד
    *מחזק ביטחון עצמי

    שם בוטני:  Eucalyptus globulus, Blue gum
    ארץ מוצא: Australia
    שיטת הפקה: Steam distilled from the leaves
    ריח: חריף ומרענן
    מומלץ לשלב: לימון, הדס, לבנדר, מנטה, רוזמרין

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, ממריץ, מכייח, משכך כאבים, נוגד עוויתות, אנטי בקטריאלי, אנטי דלקתי, אנטי ויראלי.

    מתאים לטיפול: אסתמה נשימתית, מחזק ביטחון עצמי, שלבקת חוגרת, טוניק למערכת העצבים – ממריץ, מחזק, מרענן, ממיס ומסלק פסולת מהגוף
    עור: אוטופיק דרמטיטיס, עקיצות של חרקים, כוויות, פצעים וחתכים.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אדים, אמבטיה וקומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 25.0175.0
  • שמן אתרי ארז אטלס

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן ארז תמצית בעלת עצמה המעניקה ביטחון ומחברת אותנו אל הרגע הזה. שמן ארז מופק מן הגזע ומן הענפים לכן מעניקה יציבות ותחושה של הרמוניה, תחושה של זרימה. אני ממליצה מאוד לשלב שמן ארז עם תמציות של הדרים כמו לימון או תפוז מתוק השילוב יחד יעניק תחושה של ביטחון, רוגע ושמחה בלב.
    שם בוטני: Cedrus Atlantica
    ארץ מוצא: Morocco
    שיטת הפקה: Steam distilled from the bark
    ריח: בעל ריח עץ עמוק ומתקתק
    מומלץ לשלב: לימון, ברגמוט, תפוז מתוק, ילנג ילנג

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, מרגיע את הנפש, מחמם, מרומם, ממריץ את מחזור הדם

    מתאים לטיפול: מתח, חרדה, קושי בהירדמות, ניקוז נוזלים וליחה ממערכת הנשימה, חיזוק מבנה השלד והשרירים נותן יציבות – מופק מהגזע
    עור: מחלות של הקרקפת, סבוריאה, פסוריאזיס של הקרקפת, קשקשים, נשירת שיער בשילוב עם שמן אבוקדו

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 28.075.0
  • שמן אתרי אשכולית לבנה

    שמן אתרי 100% טהור
    כשאני מריחה אשכולית תמיד עולה בי חיוך גדול ושמח. שמן מנחם ומטהר גם אנרגתית וגם פיזית. אשכולית מסייעת לתהליך העיכול ולמחזור הדם, מפרקת שומנים ומורידה כולסטרול.

    ארץ מוצא: USA
    שיטת הפקה:  Cold expression of the peel
    ריח: ריח הדרים מרענן ומתוק
    מומלץ לשלב: פטשולי, גרניום, נענע, רוזמרין, ילנג ילנג

    תכונות תרפויתיות:

    אנטיספטי, אנטי דכאוני, מרומם, נוגד עוויתות, ממריץ את מערכת העיכול גם ברמה הפיזית וגם ברמה הנפשית, ממריץ את המערכת הלימפתית מסייע בפינוי רעלים.
    מתאים לטיפול: מסייע בעיכול ובפירוק שומנים, זיהומים בדרכי השתן, שרירים תפוסים, שפעת, הצטננות וזיהומים במערכת הנשימה.
    עור: בצקות טוב בשילוב עם גרניום, צלוליטיס, דרמטיטיס

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים
    אזהרות: באשכולית יש אנזים שמעקב פירוק של תרופות לכן אסור לשימוש בזמן נטילת תרופה, פוטוסנסטיבי יש להימנע מחשיפה לשמש לאחר השימוש.

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 32.0220.0
  • שמן אתרי ברגמוט

    שמן אתרי 100% טהור
    ברגמוט הוא פרי הדר שגדל בקלבריה שבדרום באיטליה , בעל ריח הדרים ייחודי ועמוק המרגיע את הנפש מאוד מאוד. שמן נפלא להפצת ריח בחלל בכדי להרגיע ולעודד גישה אופטימית לחיים. מתאים מאוד לאנשים וילדים היפרקטביים. 

    שם בוטני: Citrus bergamia
    ארץ מוצא: Italy
    שיטת הפקה: Cold expression of the peel
    ריח: פירותי מתוק ומרענן
    מומלץ לשלב: קינמון, לבנדר, גרניום, סנדלווד

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, מרומם מצב רוח ומרגיע נפש, מרענן פיזית ונפשית, מרגיע עיכול

    מתאים לטיפול: לחץ, מתח, חרדה, היפראקטיביות, מעודד גישה אופטימית, הרגעת עיכול בעיקר בגזים ונפיחות
    עור: מתאים לעור שמן, פסוריאזיס – מחלת עור המושפעת נפש, צלקות בשלב האדמומיות, אקנה, דלקות עור, פצעים וחבורות, הרפס – עבודה מצוינת במניעה.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים
    אזהרות: פוטוטוקסי אסור להיחשף לשמש לאחר השימוש.

     

    להמשך קריאה 65.0178.0
  • שמן אתרי גרניום

    שמן אתרי 100% טהור
    אחד השמנים האהובים עלי במיוחד! לגרניום ריח ייחודי שמזכיר לי טבע בנשימה אחת. אני אוהבת להריח אותו וגם לשתות חליטת גרניום. זהו שמן בעל השפעה מרגיעה ומרוממת המחזקת את הלב והשמחה הפנימית. ממליצה לשלב אותו עם שמנים נוספים לתערובת המעניקה תחושה של זר צמחים עשיר וריחני.

    שם בוטני: Pelargonium graveolens .
    ארץ מוצא: Egypt
    שיטת הפקה:  Steam distilled from the leaves
    ריח: ריח עשבוני עשיר ומתקתקה
    מומלץ לשלב: אשכולית, לימון, ברגמוט, לבונה, לבנדר, סנדלווד

    תכונות תרפויתיות: אנטי דכאוני, מרומם מצב רוח, מאזן הורמונאלי, מאפשר תנועה של נוזלים בגוף, אנטיספטי, אנטי דלקתי, אנטי פטרייתי.

    מתאים לטיפול: מתח, לחץ וחרדה, תסמונת קדם ויסתית, גיל המעבר, דלקות פרקים.
    עור: יעיל לטיפול בכל סוגי העור כיוון שיש לו יכולת איזון וויסות של בלוטות החלב, פצעים, כוויות, הרפס, מחלות עור דרמטיטיס, סבוריאה יבשה, דליות ורידים, בצקות מצוין לנשים בהריון.

    המלצה לטיפול בבצקות: 10cc שמן גלעיני משמש + 4 טיפות שמן גרניום לערבב ולמרוח באזור הבצקת להשפעה מהירה.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 68.0
  • שמן אתרי הדס

    שמן אתרי 100% טהור
    אחד השמנים הנשימתיים היעילים ביותר בילדים ותינוקות. שמן עדין אשר נמצא ברפואת הצמחים בכל הדתות מומלץ לטיהור הבית מאנרגיות שליליות. מרומם ויוצר אווירה נעימה ומסייע לשינה רגועה.

    שם בוטני: Myrtle Myrtus
    ארץ מוצא: Tunisia
    שיטת הפקה: Steam distillation of the leaves, twigs & flowers
    ריח: ניחוח מרענן מתובל עם נגיעות צמחים ולימונית
    מומלץ לשלב: איקליפטוס, לימון, לבנדר, מרווה מרושתת, ארז

    תכונות תרפויתיות: ממריץ, אנטיספטי, אנטי בקטריאלי, מכייח, אנטי ויראלי, אנטי דלקתי

    מתאים לטיפול: מפחית הפרשת נזלת וליחה, יעיל בטיפול במחלות בדרכי הנשימה ושיעול כרוני, דלקות בשתן, מקל על דלקות פרקים.
    עור: עור שומני, אקנה, מסייע לטיפול בעור הקרקפת, קשקשים, פסוריאזיס, קילוף של העור.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 65.0
  • שמן אתרי התחדשות

    בלנד של שמנים אתריים לתחושה של צמיחה, חיזוק ומצב רוח טוב ואנרגטי. שילוב של הדרים צהובים עם פריחה עשירה ומתוקה של צמחים ונגיעות של נענע ירוקה ומרעננת. שמן בעל השפעה מרוממת ומחזקת תורם לבהירות המחשבה, ומחדד את החושים.

    רכיבים שמנים אתריים טבעיים וטהורים של אשכולית, גרניום, לימון, נענע ורוזמרין

    להמשך קריאה 52.0140.0
  • שמן אתרי זרעי גזר

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן זרעי גזר נחשב מאוד בזכות היכולת שלו לטהר ולסלק רעלים מהגוף. בזכות היכולת המופלאה שלו לטהר מומלץ מאוד להשתמש בשמן אתרי זרעי גזר בקוסמטיקה טבעית לטיפוח העור. זרעי גזר מחדשים ומזינים את תאי העור, הם מעניקים לעור חיוניות ומסייעים רבות לעור בוגר, עייף ובעייתי.
    שימו
    ♡ ב- סרום הזנה לפנים של קסם צמחים אנו משתמשים בזרעי גזר – למידע נוסף כנסו לקישור

    שם בוטני: Daucus carota
    ארץ מוצא: France
    שיטת הפקה: Steam distilled from the dried seeds
    ריח: בעל ריח אדמתי
    מומלץ לשלב: לבנדר, סנדלווד, גרניום, וטיבר

    תכונות תרפויתיות: מטהר, משתן

    מתאים לטיפול:
    עור: עור בוגר חסר חיוניות, אקזמה, דרמטיטיס

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 120.0
  • ילנג ילנג קסם צמחים שמן אתרי ילנג ילנג קסם צמחים

    שמן אתרי ילנג ילנג

    שמן אתרי 100% טהור
    ילנג ילנג ריחו מתקתק, עשיר, מעניין ומרגש. שמן מיוחד במינו המשרה תחושה של אופוריה והרמוניה, ממתן כעס הנובע מתסכול ומסייע ליצירת יכולות תקשור עם אחרים. ילנג ילנג הינו עץ טרופי בעל פרחים צהובים עם מראה אקזוטי. את הריח הכרתי לראשונה באוסטרליה ונעתקה נשמתי, הוקסמתי כל כך מהריח החדש שהיה פשוט נפלא ועורר את כל כולי. אני ממליצה לשלב ילנג ילנג אם שמנים אחרים כיוון שהוא מעניק כוח ומחזק אותם. השתמשו בו בימים רומנטיים כי הוא מעניק תשוקה, תאווה ומעורר את החשק. רקחתי שתי תערובות נפלאות עם ילנג ילנג כל אחת ייחודית ושונה, נירוונה תערובת מתוקה ופרשית ושיקוי אהבה תערובת מתקתקה המשלבת ילנג ילנג, פטשולי וסנדלווד.

    שם בוטני: Cananga odorata
    ארץ מוצא: מדגסקר
    שיטת הפקה: Steam and water distillation of the flowers
    ריח: פרחוני מתוק ועשיר
    מומלץ לשלב: תפוז, אשכולית, לימון, ארז, סנדלווד, פטשולי

    תכונות תרפויתיות: מרגיע, מעורר מינית, אנטיספטי, אפרודיזיאק, מרומם, מוריד לחץ דם, מעמיק ומחזק את תכונות השמנים האחרים בתערובת.

    מתאים לטיפול: מתח, חרדה ודיכאון, קרירות מינית, נדודי שינה, לחץ דם גבוהה, תסמונת קדם ויסתית.
    עור: לטיפול בכל סוגי העור כיוון שיש לו יכולת איזון וויסות של בלוטות החלב, סבוריאה יבשה, נשירת שיער.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים

    אזהרות: לא לבעלי לחץ דם נמוך, בריכוז גבוהה עשוי לגרום לכאב ראש, אסור סולן ודומננטי

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 68.0195.0
  • שמן אתרי יסמין 3% בחוחובה

    שמן אתרי יסמין 3% בחוחובה
    שמן שפועל בעיקר במישור הרגשי, מרומם ומעודד שמחת חיים. תמצית יסמין נהדרת לשימוש בזמן שבו אנו רוצים להוציא מן הכוח אל הפועל, היא מעוררת את התנועתיות ומוציאה החוצה בעוצמה חזקה. יסמין מעניקה תאווה, תעניק לאישה חושניות ותעודד למגע זוגי. מומלץ לשים טיפה מאחורי האוזניים או על הצוואר – בתחילת היום שמן היסמין יעורר לתנועה ובסוף יום, בלילה יעורר חושניות.

    שם בוטני: Jasmin grandiflorum in Simmondsia chinesis
    ארץ מוצא: France/Australia
    שיטת הפקה: Slovent/Cold pressed
    ריח: פרחוני מתוק ועשיר
    מומלץ לשלב: תפוז, אשכולית, לימון, ברגמוט

    תכונות תרפויתיות: מרגיע ומחמם, אנטי דכאוני, אנטיספטי, מעורר מינית, מחזק רחם, אנטיספזמודי.

    מתאים לטיפול: חרדה, מתח, דיכאון כולל דיכאון לאחר לידה, שיעול וצרידות,  קרירות מינית, כאבי שרירים ושרירים תפוסים, אין אונות, מגביר ייצור חלב אצל אימהות מניקות.
    עור:
    מאיץ את התחדשות תאי העור, עור יבש, מקומט ומצולק, דרמטיטיס.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים
    אזהרות: לא להשתמש בשליש ראשון של הריון, עלול לגרום לסחרחורת אסור לו להיות סולן או דומיננטי.

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 65.0180.0
  • שמן אתרי כוכב אניס

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן אתרי כוכב אניס בראש ובראשונה יהיה שמן עזרה ראשונה לכל בעיות העיכול בעיסוי או בחליטה אפשר לשלב איתם שומר ואורגנו. אנרגתית שמן אתרי אניס מעניק איזון, קבלה והכלה ומרגיע פחדים.

    שם בוטני: Chinese star anise
    ארץ מוצא: China
    שיטת הפקה: Steam distilled from the fruits
    ריח: מתקתק ונעים של ליקריץ
    מומלץ לשלב: לבנדר, תפוז, אורן, ורד, ג'ינג'ר, פלפל שחור

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, מכייח, מקל על עוויתות בטן, מרגיע פחדים, מרומם ומאזן, אנטי ספזמודי, מאזן הורמונאלית, משתן.

    מתאים לטיפול: שיעול, גירוי בגרון, שפעת והצטננות, קשיי נשימה, סינוסיטיס, כאבי בטן, גזים, הסדרת מחזור חודשי וכאבי מחזור, קוליטיס דלקת של המעי.

    מומלץ להשתמש: עיסוי והרחה
    אזהרות: אסור לשימוש בהריון.

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 31.080.0
  • Out of stock

    שמן אתרי לבונה

    שמן אתרי 100% טהור
    אחד התמציות האהובות עלי מאוד זהו שמן בעל עוצמה גדולה המעניק חיבור לעולם רוחני. לבונה מגבירה את האינטואיציה וההקשבה ל- "עצמי", מרגיעה את הנפש, מטהרת פחדים ומחשבות שליליות, מסייעת בקילוף שכבות ומחסומים רגשיים. ממליצה גם להפיץ לבונה כשיש צורך לטפל בדרכי הנשימה, היא מרגיעה שיעול מחטאת את האויר והריאות ומרגיעה את הנפש.

    שם בוטני: Boswellia carterii
    ארץ מוצא: Somalia
    שיטת הפקה: Steam distilled of the resin
    ריח: מרענן, בעל ארומה מבושמת של עץ
    מומלץ לשלב: לימון, ורד, לבנדר, ברגמוט, ברוש, גרניום, קינמון

    תכונות תרפויתיות: אנטיספטי, מרגיע, מחמם, מעורר את החושים ואת המחשבה, משפר את מערכת החיסון, מחזק, אנטי דלקתי, מכייח.

    מתאים לטיפול: ברונכיט וברונכיטיס, שפעת, שיעול, דלקת גרון ופצעים בגרון ואפטות בפה בגרגור, עייפות, מתח חרדה ודיכאון, ממתן תופעות של היפרקטביות, דלקות בדרכי השתן, משפר שינה.
    עור: מחדש תאי עור, פצעים ומכות יבשות, עור מבוגר, סדוק ומצולק, מזרז איחוי צלקות, סימני מתיחה, עור מגורה ומודלק.

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אדים, אמבטיה, קומפרסים

    אזהרות: במינון נמוך אצל נשים בהריון ומניקות.

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 84.0235.0
  • לבנדר קסם צמחים שמן אתרי לבנדר צרפתי קסם צמחים

    שמן אתרי לבנדר צרפתי

    שמן אתרי 100% טהור
    שמן אתרי לבנדר הוא מלך השמנים, הנה חמש סיבות עקריות:
    *לשמן אתרי לבנדר מגוון התכונות הרחב ביותר באמצעותן ניתן לסייע במקרים רבים למשל משכך כאבים, הרגעה, חיטוי ועוד…
    *בניגוד למרבית השמנים, אפשר למרוח באופן ישיר שמן אתרי לבנדר על העור. הלבנדר מרפא ומחדש את העור לכן מעולה לכוויות, חתכים, פצעים ועוד…
    *שמן אתרי לבנדר תמיד משרה אוירה טובה, מרגיע תחושות של אי שקט פנימי ומעודד תקשורת בינאישית.
    *שמן אתרי לבנדר מתאים לטיפול גם בילדים ובתינוקות וגם באנשים מבוגרים.
    *שמן אתרי לבנדר הינו תמצית שמתחברת לכל התמציות מחזקת אותן ומאזנת.

    שם בוטני: אזוביון, Lavandin Grosso
    ארץ מוצא: French
    שיטת הפקה: Steam distilled
    ריח: מרענן ופרחוני
    מומלץ לשלב: ברגמוט, קלמנטינה, וניל, פטשולי, רוזמרין, לבונה

    תכונות תרפויתיות: מרגיע גוף ונפש, יותר מודע לסובב אותך ולעצמך, אנטי דלקתי, אניספטי, מחדש רקמות, נוגד עוויתות, מרגיע עיכול, מסלק טפילים ותולעים.

    מתאים לטיפול: אסתמה, ברונכיט, שפעת, כאבי אוזניים, כאבי ראש, כאבי שרירים, שרירים תפוסים, גזים, כאבי בטן ודלקות במערכת העיכול, הורדת לחץ דם גבוהה, נדודי שינה, מתח, לחץ, חרדה.

    עור: כוויות, צלקות, פצעים, חתכים, חידוש רקמות, חיטוי והרגעה, פסוריאזיס, גירויים בעור, הרפס

    מומלץ להשתמש: עיסוי, הרחה, אמבטיה, קומפרסים, אדים

    הערות: ה- Lavandin Grosso הינו הלבנדר המוכר והנפוץ בתעשיית הקוסמטיקה הטבעית, ריחו חזק ומרענן.

    בתחתית העמוד תוכלו למצוא מידע נוסף אודות השמן 

    להמשך קריאה 36.0250.0