//שמן חוחובה בכבישה קרה

שמן חוחובה בכבישה קרה

38.0

שמן חוחובה טבעי המופק בכבישה קרה
חוחובה היא שעווה נוזלית, המומלצת לשימוש בעור מבוגר ויבש לריכוך והזנה של העור.

מתאים לטיפול: מומלץ מאוד להשתמש בה כתערובת לעידון קמטים וסימני מתיחה או לליחוח מקומי במקרים של פסוריאזיס מסוג פריחה. הוסיפו לשמן 3% של שמנים אתריים בהתאם לצורך. 

שמנים אתריים 
עור יבש וסדוק: פטשולי, יסמין, סנדלווד, קלמנטינה, תפוז, לבונה, ילנג ילנג
עידון קמטים וסימני מתיחה: לבונה, תפוז מתוק, קלמנטינה
פסוריאזיס: רוזמרין, ברגמוט

הוראות שימוש: יש למזוג מעט שמן בכף היד ולעסות את העור בתנועות ארוכות

אזהרות
שמן אתרי ברגמוט: לא מומלץ להיחשף לשמש
שמן אתרי ילנג ילנג: לא מומלץ לבעלי לחץ דם נמוך
שמן אתרי רוזמרין: לא מומלץ לנשים בהריון ולבעלי לחץ דם גבוהה

תיאור

שמן חוחובה בכבישה קרה 

רכיבים: שמן חוחובה בכבישה קרה
כמות: 100ml.

שמן חוחובה

חוחובה הוא שיח שגדל באזורים מדבריים, ומוצאו בדרום קליפורניה ומקסיקו. הגרעינים של החוחובה משמשים להפקה של שמן. שמן חוחובה מיוחד במינו כיוון שהוא אינו תוצר של שומן אלא של שעווה נוזלית עמידה מאוד בפני חמצון. תכונה זו יחידה במינה בטבע המעניקה לשמן יציבות מולקולרית איתנה ותכונות מרפאות. שמן חוחובה דומה בתכונותיו לשומן העור שלנו יותר מאשר לשמנים אחרים מן הצומח. בשל תכונות אלו יש לו חשיבות מרכזית בקוסמטיקה טבעית. שמן חוחובה שומר על הלחות הטבעית ומתאים לטיפול בכל סוגי העור יבש, עדין או שומני. מומלץ מאוד להשתמש בשמן לבעיות של קרקפת יבשה ובעיות עור כמו פסוריאזיס ואקזמה.

מה הקשר בין שמן חוחובה לשומן לוויתנים?

בעבר תעשיית הקוסמטיקה נהגה להשתמש רבות בשמן לוויתנים, שימוש זה ובצדק היה אכזרי וזכה לביקורת קשה מאוד. לשמן חוחובה תרכובת דומה לשמן לוויתנים וכבר שנים שהוא מהווה תחליף מעולה וזול שאינו כרוך באכזריות. בכל שנה הביקוש לחוחובה עולה בגלל עלייה של המודעות לשימוש ברכיבים טבעיים בתכשירי הטיפוח שלנו.

מדינת ישראל מעצמה לגידול חוחובה  

מדינת ישראל נמצאת במקום השלישי בעולם לגידול והפקת שמן חוחובה. "הגידולים הראשונים של החוחובה הגיעו לארץ בשנות השישים, כאשר חוקרים ישראלים הביאו מדרום אמריקה את השתילים לצורך גידול מדברי. ברוב החלקות התברר אז שאין הצדקה כלכלית לגידול זה. אבל בחצרים הוכיחו שניתן לגדל את החוחובה בהצלחה גם בנגב" (בינדר.א. מתוך nrg פרח המדבר, 13/10/2010). בשיטות חקלאיות מפותחות ביותר מייצרים וסוחטים את השמן בקיבוץ חצרים ומשווקים אותו בחביות לתעשיית הקוסמטיקה בכל העולם. כיום צורך העולם כ- 2500 טון של שמן חוחובה כאשר קיבוץ חצרים מספק כ 30% מהכמות הזאת. גאווה!!!

שמן חוחובה מכף רגל ועד ראש

אחד הדברים שאני הכי אוהבת ומעריכה ברוקחות טבעית הוא שהיא מחזירה אותנו אחורה לחומר הגולמי הטבעי לפשטות ולהבנה שמספיק חומר גלם טוב אחד לשמירה על חיוניות העור שלנו. המודעות הזאת שעולה גם שומרת על הבריאות שלנו מכל מיני פורמולות מלאכותיות שמתיימרות לעשות פלאים. שמן חוחובה עמיד בפני חמצון וזה פלא בפני עצמו. האנדיאנים שהשתמשו בו קראו לו טיפות של זהב והעור שלהם נשאר חיוני ורענן. לשמן חוחובה יש חיי מדף ארוכים מאוד ללא שום חומרים משמרים, ניתן למרוח אותו על העור והקרקפת והוא משתלב היטב עם השכבה השומנית הטבעית של העור. זהו שמן נפלא לעור מבוגר וסדוק או על בטן הריונית למניעה של סימני מתיחה, הוא מרכך ומזין בשפע של לחות. ממליצה לכולכם להחזיק בו כעזרה ראשונה כשמן חובה.

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן חוחובה בכבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *